Uitgaanstips

‘t Speeltoneel is een van de grootste toneelverenigingen van het land – en als je het aan de leden vraagt, ook de leukste.

Op 4,5 en 6 november brengt ‘t Speeltoneel de komedie ‘Ons kent ons’ van Alan Ayckbourn. De zachtaardige Gijs is net weer vrijgezel en sluit zich aan bij toneelgezelschap D.A.T. om weer onder te mensen te komen. Rolf, de overenthousiaste regisseur, is maar wat blij met deze nieuwe aanwinst voor zijn productie ‘De Bedelaarsopera’. De scènes uit dit stuk nemen geleidelijk ook Gijs’ leven buiten het toneel over. Hij raakt al snel verstrikt in de relaties en plannetjes van zijn medespelers, die zo hun eigen redenen hebben om Gijs met open armen te ontvangen. Lukt het D.A.T. om ‘De Bedelaarsopera’ neer te zetten zonder ten onder te gaan aan hun eigen intriges?

De komedie wordt gespeeld op de planken in het Parochiehuis te Pijnacker. Kijk naar het toneelstuk binnen het toneelstuk en leer Gijs en zijn medespelers kennen. Weten zij toneel en realiteit gescheiden te houden en een geslaagde productie neer te zetten? Reserveer nu alvast uw kaarten op http://www.speeltoneel.nl/reserveren, zodat u dit award-winnende stuk niet mist!

ons-kent-ons